Skor

Rainbow club är störst när det kommer till brudskor. Skorna är kända för att vara extremt bekväma och funkar därför perfekt att gå med en hel dag. Många av skorna är även färgbara. De flesta av våra kunder väljer Rainbow till sin bröllopsdag. Anledningen till att skorna är så bekväma och att man lätt njuter av dem hela bröllopsdagen,är den sköna vadderingen i hela skon.

Visst är det så att när man tänker o tittar på skor inför sin bröllopsdag, så är det höga klackar och t om stilett. Sanningen är att de flesta köper en ganska låg och bred klack för att behålla en snygg hållning och ett vackert leende hela dagen och inga onda fötter. Under den långa klänningen syns ju ofta bara toppen fram på skon, När du hittat din sko som vi provar ut från vårat breda sortiment, kommer vi fram till höjd, lest och storlek, skorna finns även i halvstorlekar. Efter det kan vi i våran syatelje med utbildade skräddare börja anpassa din brudklänning till den rätta längden.

Alla Rainbows skor i satin kan du beställa i vilken färg du önskar, som skulle diskret matcha en puderfärg från tex bröllopsbuketten, tärnorna, eller kanske ha en färg som sticker ut. Färgkartan är stor och det gör att många hos oss som köper en festklänning till alla olika typer av tillställningar, och framförallt mamma på bröllop, väljer att beställa en sko i samma färg som klänningen. Missa inte aftonväskan i samma färg.

Vårat andra märke Fiarucci i både dam och herrskor har sköna läderskor.Brudkollektionen har allt från high-fashion till tidlös design, men även Fiaruccis skor är väldigt omtyckta pga av deras bekvämlighet och där är skon Palma verkligen en bästsäljare till alla våra kunder som köper festklänningar och bla skall vara bröllopsgäster.