Herr
Vi har uthyrning av frack och smoking till er. Kom in och prova ut din storlek i god tid och allt hänger anpassat, pressat och klart till den dagen. Vi vet hur det kan vara. Du skall på en bal eller ett bröllop och du vill inte köpa en ny smoking, men vill såklart följa klädkoden i inbjudan. . Vi har lösningen för dig. Hyr fracken eller smokingen av oss.
Vi har alltid det senaste från Cavalieres Ceremony kollektion. Komplett frack och smoking finns för uthyrning i övrigt har vi bara försäljning. När vi provat ut tex den kostym som passar dig bäst har vi även herrskräddare i våran syatelje för den sista perfekta anpassningen.

Sedan Eneroth lanserat sitt eget märke By Eneroth 2006 med linjen Uppklädd har de fortsatt att ruska om det konservativa manliga högtidsmodet. I deras högtidskollektion hittar du kläderna för alla män som tröttnat på – eller aldrig känt sig hemma i – den svarta kostymen, fracken eller folkdräkten. Med utgångspunkt i tradition och klassisk design har de skapat ett helt nytt uttryck med hjälp av annorlunda passform, unika detaljer och nya material. Resultatet är färgsprakande, gränsbrytande och exklusiva högtidskläder för män som vågar klä sig personligt.

Back to Top