Brudklänning

Ett urval av brudklänningar  (eller bröllopsklänningar) som vi har i vår affär. Det som är speciellt med att handla av oss är att du får prova i vår butik och att vi skräddarsyr den exakt efter dej. Denna trygghet är svår att få på en online butik.

Svävande, lätta kreationer begeistrar med feminina siluetter och spännande detaljer. Trenden är höga halsskärningar med skira spetstransparenser över dekolletaget i kombination med djupa – både förföriska och ärbara – ryggar som visar hud.

Våra brudklänningar tillverkas av de vackraste tyger i bästa kvalitet och de säljs bara i speciellt utvalda bröllopsbutiker i Europa.

Enzoani snabbt blivit ett respekterat namn i modeindustrin med couture brudklänningar, cocktailklänningar och en ny flörtig ungdomlig balkollektion. Klänningarna är sydda med kvinnans form i fokus och lyfter verkligen fram henne på den speciella dagen, oavsett vilken storlek bruden har.

Vi har designat brudklänningar och tärnornas klänningar i över 50-år. Våra brudklänningar och balklänningar har tilltalande pris, men vi har för den skull aldrig offrat kvaliteten.

Idag är det inte bara klänningar som utgör NIXA Design. För varje år sedan starten har vi utökat våra kollektioner med tiaror, slöjor, brudskor, väskor och mycket annat.

Beautiful by Enzoani kännetecknas av designerns känsla för stil och traditioner och pryds ofta av olika dekorationer.

Den erfarne designern Gill Harvey är den som ligger bakom Eliza Jane Howells brudkollektion. Kollektionen andas glamour och flörtar med 1920-talets moderna och då nyskapande stil.

Modeca är en holländsk modeagentur som har erbjudit exklusiva bröllopsklänningar internationellt i ungefär 70 år. Kollektionen gör avtryck samtidigt som den andas elegans.

Kollektionen har en romantisk Vintage inspiration. Passar perfekt för bruden som letar efter den bohemiska looken och farmlodge looken

En bröllopsklänning är ren känsla, för både designern och bruden som ska bära den. Det är därför Rembo Styling ger sina designers frihet i sin kreativitet.

Sincerity är en klassisk och romantisk kollektion med fokus på figur smickrande silhuetter, i ögonfallande vackra ryggar och intressanta detaljer. Klänningarna från Sinceritys kollektion får alla brudar att känna sig som en princessa.

I kollektionen från Sweetheart finner man lätta och bekväma klänningar för alla sorters bröllop. Kollektionen fokuserar på ungdomliga modeller och flirtiga silhuetter.

Back to Top