Hitta din drömklänning

Efter många års erfarenhet vet vi hur viktigt det är med personlig service.Vi vill ge råd och hjälpa dig att hitta den brudklänning som passar din kroppsform,oavsett stil och storlek.Vi har utbildade dam -och herrskräddare i ateljén, på plats i butiken, så vi kan följa dig och ta ansvar för att bröllopskläderna sitter perfekt på den stora dagen.Välkommen att boka tid.

 

Oavsett om det gäller bröllop, studentbal eller en fin fest så har vi din klänningen hos oss. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap. Se vad just din personlighet och kroppsform passar i bäst.

Vi har klänningar för bröllop, bal och fest i alla prisklasser. Accessoarer kan göra en hel outfit.Se vad ett fint band i midjan kan göra för hela din klänning, eller en applikation med glittriga stenar och pärlor. Se vilken skillnad en lång respektive kortare slöja gör med din bröllopsklänning och testa skor med hög eller låg klack, i samma färg som klänningen eller i en accentfärg. Kanske ett par blåa skor blir pricken över i för din dag.

Hos oss får du den hjälp du behöver för att förverkliga dina idéer. Här kan du få inspiration och kunskap om hela din dag. Välkommen till oss på Åsa Design.Back to Top