Bal & Fest

Manon

Balklänningar och festklänningar från Manon 

 

Mori lee Bridesmaids

Vi har designat brudklänningar och tärnornas klänningar i över 50-år. Våra brudklänningar och tärnklänningar är överkomliga i pris, men vi har aldrig offrat kvalitet för priset. Mori lee Bridesmaids är en sofistikerad och trendig kollektion.

 

Tiffanys

Balklänningar i alla olika stilar och storlekar finns från märket Tiffanys 2017 kollektionen, de flesta finns i fler färger än på bild.

Eliza & Ethan – en klänning 22 sätt att bära den

En klänning. 18 sätt att bära den. 22 färger. Det låter nästan som trolleri och magi men stämmer faktiskt. Klänningen från Eliza & Ethan tillverkas i ett exklusivt rynkfritt material med fint fall. Ta hjälp av instruktionerna på youtube som visar hur du kan bära din klänning från det nya moderna märket Eliza & Ethan.

Sonia Pena

Med en blandning av livfullhet, luft och stil genomsyrar stilen hos Sonia Penia. Klänningarna är både eleganta och moderna.

Nixa cocktail

Idag är det inte bara klänningar som utgör NIXA Design. För varje år sedan starten har vi utökat våra kollektioner med tiaror, slöjor, brudskor, väskor m.m.

Mori lee Papparazzi

Vi har designat brudklänningar och tärnornas klänningar i över 50-år. Våra brudklänningar och balklänningar är överkomliga, men vi har aldrig offrat kvalitet för pris. Kollektionen Paparazzi är en färgsprakande och lekfull kollektion.

Party Line

Du finner ett stort utbud av galaklänningar, festklänningar och konfirmationsklänningar hos oss.

Back to Top