Bal & Fest

Manon

Balklänningar och festklänningar från Manon 

 

Mori lee Bridesmaids

Morilee by Madeleine Garnder Bridesmades kollektion erbjuder en otrolig variation av färger, längder och tyger att välja från.

Det är inte lätt att tillfredställa alla. Så antingen du väljer en empire skuren klänning för en ledigare passform eller en klänning med korsett för tjejen som letar efter en sexigare look, här finns verkligen något för alla i Morilees bridesmades kollektion.

Tiffanys

Balklänningar i alla olika stilar och storlekar finns från märket Tiffanys 2019 kollektionen, de flesta finns i fler färger än på bild.

Eliza & Ethan – en klänning 22 sätt att bära den

En klänning. 18 sätt att bära den. 22 färger. Det låter nästan som trolleri och magi men stämmer faktiskt. Klänningen från Eliza & Ethan tillverkas i ett exklusivt rynkfritt material med fint fall. Ta hjälp av instruktionerna på youtube som visar hur du kan bära din klänning från det nya moderna märket Eliza & Ethan.

Sonia Pena

Med en blandning av livfullhet, luft och stil genomsyrar stilen hos Sonia Penia. Klänningarna är både eleganta och moderna.

Nixa cocktail

Idag är det inte bara klänningar som utgör NIXA Design. För varje år sedan starten har vi utökat våra kollektioner med tiaror, slöjor, brudskor, väskor m.m.

Mori lee Papparazzi

 

Slutproven är över, studenten står för dörren och det är dags att fira! Morilee by Madeleine Gardner’s Prom kollektion har klänningarna för dej som söker något flirtigt, cool och speciellt till balkvällen.

I den här kollektionen hittar du klänningar som uttrycker din lekfullhet, seriositet, sexighet, din unika personliget. Klänningar med Swarovski kristaller, glittrande tyger och broderier, spets, tyll, chiffong och Jersey med modern detaljering, och många andra detaljer som kommer att få huvuden att vändas och garanterar en kväll fylld av komplimanger.

Våra vackra klänningar ger elegans till ditt speciella tillfälle.
Du förtjänar det bästa!

 

 

Party Line

Du finner ett stort utbud av galaklänningar, festklänningar och konfirmationsklänningar hos oss.

Back to Top