Brudklänning

Lilly brud

temp

 

 

Sweetheart

I kollektionen från Sweetheart finner man lätta och bekväma klänningar för alla sorters bröllop. Kollektionen fokuserar på ungdomliga modeller och flirtiga silhuetter.

Justine Alexander

I Justin Alexanders kollektion använder man tyger och detaljer av högsta kvalitet. Detta i kombination med exklusiva modeller gör varje klänning till ett konstverk. I kollektionen finner man vackra vintage och couture klänningar.

Pronovias White One

Läs mer om Pronovias och årets kollektion på: http://www.pronovias.com/

Pronovias

Pronovias brudkollektion inför 2018 är på väg in till oss.

Sincerity

Sincerity är en klassisk och romantisk kollektion med fokus på figur smickrande silhuetter, i ögonfallande vackra ryggar och intressanta detaljer. Klänningarna från Sinceritys kollektion får alla brudar att känna sig som en princessa.Läs mer om Sincerity och årets kollektion på: http://www.sinceritybridal.com/

 

 

 

 

Rembo Styling

En bröllopsklänning är ren känsla, för både designern och bruden som ska bära den. Det är därför Rembo Styling ger sina designers frihet i sin kreativitet. Dagens kvinnor vet vad de vill ha, de är modemedvetna och vill att designen ska framhäva hennes personalitet. I kollektionen finner du allt från mer traditionella klänningar till retro och boho-chic.

Lillian West

Kollektionen har en romantisk Vintage inspiration. Passar perfekt för bruden som letar efter den bohemiska looken och farmlodge looken 

Modeca

Modeca är en holländsk modeagentur som har erbjudit exklusiva bröllopsklänningar internationellt i ungefär 70 år. Kollektionen gör avtryck samtidigt som den andas elegans.

Back to Top