Brudklänning

Sweetheart

Soon ...

Justine Alexander

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Aenean eu leo quam.

Pronovias White One

Läs mer om Pronovias och årets kollektion på: http://www.pronovias.com/

Pronovias

Pronovias brudkollektion inför 2018 är på väg in till oss.

Sincerity

Sinceritys brudkollektion inför 2018 är på väg in till oss.

Rembo Styling

En bröllopsklänning är ren känsla, för både designern och bruden som ska bära den. Det är därför Rembo Styling ger sina designers frihet i sin kreativitet. Dagens kvinnor vet vad de vill ha, de är modemedvetna och vill att designen ska framhäva hennes personalitet. I kollektionen finner du allt från mer traditionella klänningar till retro och boho-chic.

Lillian West

Lillian West kollektion för 2017 andas klassiska linjer men med en uppseendeväckande och eggande stil. I år är det mycket spets och nyckelhålsdesign på ryggen som gäller. Klänningarna tillverkas i fina material, silke, satin, spets, tyll, chiffon och organza. Designen för i år finns i olika stilar och med många detaljer och löstagbara släp att välja bland.

Modeca

Modeca är en holländsk modeagentur som har erbjudit exklusiva bröllopsklänningar internationellt i ungefär 70 år. Kollektionen gör avtryck samtidigt som den andas elegans. Materialen är endast av högsta kvalitet, designerna har unika siluetter, de är klassiska samtidigt som de förmedlar en modern känsla.

 

Eliza Jane Howell

Den erfarne designern Gill Harvey är den som ligger bakom Eliza Jane Howells brudkollektion. Kollektionen andas glamour och flörtar med 1920-talets moderna och då nyskapande stil. Med inspiration av otroliga vintageklänningar är Eliza Jane Howells kollektion en stilfull kollektion som sticker ut.

Back to Top