Prova din drömklänning

Boka tid för provning av din drömklänning. Oavsett om du vet exakt vilken klänning du vill ha eller mer vill prova olika modeller så hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet och lämnar handfasta råd inför din stora dag.

Oavsett om det gäller bröllop, studentbal eller en fin fest så har vi din klänning hos oss. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap. Se vad just din kroppsform passar i bäst eller prova den där klänningen som du gått och längtat efter. Vi har klänningar för bröllop, bal och fest i alla prisklasser.

Accessoarer kan göra en hel outfit. Se vad ett färgat band i midjan kan göra för hela din klänning, eller en applikation med glittriga stenar och pärlor. Se vilken skillnad en lång respektive kortare slöja gör med din bröllopsklänning och testa skor med hög eller låg klack, i samma färg som klänningen eller i en accentfärg. Kanske ett par blåa skor blir pricken över i för din dag.

Hos oss får du den hjälp du behöver för att förverkliga dina idéer. Här kan du få inspiration till och kunskap om hela din dag.

Välkommen till oss på Åsa Design.

Back to Top