Egen syateljé för individuell design

Rate this item
(0 votes)

Med fyra egna skräddare för dam, klänningar och herr hjälper vi dig att förverkliga din egen dröm. Vi alternerar även dina köpta kläder så att de passar dig perfekt.

Åsa Design är en av de största specialinriktade butikerna för bröllop och fest i Västsverige. Hos oss hittar du idag många märken på brudkläder och festkläder som du inte hittar någon annan stans i Sverige.

Verksamheten började för 30 år sedan med ett skrädderi. Med egen syateljé och tygaffär började Åsa Bräck sy bröllopsklänningar. Att hjälpa kunder förverkliga sina drömmar ligger henne fortfarande varmt om hjärtat.

Idag jobbar fyra skräddare i butiken. Två damskräddare, en herrskräddare och en klänningsdamskräddare. För fyra år sedan utökade Åsa Bräck sin verksamhet till att även innefatta inköpta bröllopsklänningar och festklänningar. Den delen av verksamheten är i dag riktigt stor och Åsa Design är en av Sveriges mest välsorterade butiker för festkläder.

För några år sedan flyttade verksamheten från Fjällbacka till Grebbestad och det är idag här du träffar oss. Välkommen in!

Back to Top